06 – 48 28 45 75

Zakelijk

Niets is een betere investering dan in dé succesfactoren van uw bedrijf, namelijk uw personeel en klanten. Een schoon bedrijf en een frisse werkplek zorgen ervoor dat uw medewerkers prettiger, en tegenwoordig veiliger, kunnen werken. Dit komt hun prestaties ten goede. Klanten, relaties en partners waarderen een schoon bedrijf. Schone ruimtes in bedrijven dragen immers bij aan een betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige uitstraling.

Oog voor detail

Prima Cleaning maakt uw bedrijf volledig schoon naar wens. Wij verzorgen tot in detail de schoonmaak van bureaus, meubilair, vloeren, kantines en nog veel meer. Kwaliteit boven kwantiteit mentaliteit stroomt door ons bloed. Ons team heeft oog voor detail en zorgt ervoor dat er niet slechts routinematig wordt schoongemaakt zonder echt te ´kijken´.

Flexibel

Onze inzetbaarheid stellen we samen in overleg vast. Ruime keuze van dagelijkse tot maandelijkse schoonmaak. Uiteraard wanneer het u uitkomt, zowel tijdens als na kantooruren. Ook zijn wij flexibel als het gaat om wijzigingen in de planning. Onze samenwerking is gebaseerd op relaties in plaats van contracten. U kunt de hele dag bezig zijn met uw core business, wij verzorgen de schoonmaak!

Wilt u meer weten over het schoonmaken van bedrijven door Prima Cleaning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij verzorgen ook interieurverzorging voor particulieren.