06 – 48 28 45 75

Particulier

Oost, West, thuis best. Nietwaar? Zeker na een drukke dag hoeft u in ieder geval geen zorgen te maken over het schoonmaken van uw huis. Kom thuis in een fris huis met een blinkende keuken, een glanzende badkamer en schone vloeren. Gun uzelf de tijd om bij te komen en te genieten van wat écht telt in het leven. Meer dan ooit zijn schone huizen en leefruimtes belangrijk. Het komt de gezondheid en het levensgenot ten goede.

Kwaliteit boven kwantiteit

Prima Cleaning maakt uw huis weer helemaal schoon naar uw wens. Wij verzorgen tot in detail de schoonmaak van keukens, badkamers, meubels, sanitair en vloeren en nog meer. Kwaliteit boven kwantiteit mentaliteit stroomt door ons bloed. Ons team heeft oog voor detail en zorgt ervoor dat er niet slechts routinematig wordt schoongemaakt zonder echt te ´kijken´.

Onze inzetbaarheid stellen we samen in overleg vast. Ons team maakt schoon wanneer het u uitkomt. U hoeft er niet voor thuis te blijven. We bieden een ruime keuze van wekelijkse tot twee wekelijkse schoonmaak. Wij baseren onze samenwerking op relaties in plaats van contracten. U kunt de hele dag bezig zijn met uw (hectische) leven, wij verzorgen de schoonmaak!

Meer informatie over interieurverzorging voor particulieren door Prima Cleaning? Neem gerust contact met ons op!
Wij verzorgen ook interieurverzorging voor bedrijven.